Наш університет учергове став майданчиком для зйомок.

З ініціативи «Медіалабораторії КПІ» видання lofficielbaltics опублікувало фешн-проєкт The Story of a Princess. Головна героїня – модель Вікторія Афанасьєва (@vikk.ky). Дівчина в різних образах знялася на кількох локаціях у головному корпусі столичної політехніки.

«Серед усіх варіантів для фільмування, що ми їх розглядали, КПІ був обраний як найатмосферніший майданчик», – розповіли організатори проєкту.

Автори кадрів – фотограф Єлизавета Сергієнко (@lsergienko) і відеограф Олександр Буц (@alexandrbuts). Митці намагалися показати зв’язок естетики та вічних цінностей і надихалися жінкою, яка шукала любові однієї сім’ї, а знайшла її відлуння у мільйонах людських сердець. І саме у стінах КПІ їм вдалося цього досягти.

L’OFFICIEL – міжнародний медіапортал про моду та стиль життя у країнах Балтії. Він перший і єдиний у Латвії міжнародний журнал преміумкласу, доступний трьома мовами. Завдяки співпраці з провідними експертами в галузі моди, краси, здоров'я, мистецтва, архітектури, дизайну, гастрономії тощо L'OFFICIEL має репутацію гуру стилю і гіда по актуальних тенденціях.
Знайомтеся з історією принцеси в КПІ у фотографіях та відео за посиланням