Про технічну освіту і наукову діяльність КПІ ім. Ігоря Сікорського напишуть у відомому діловому журналі арабського світу Finance & business.

Йорданський журналіст та головний редактор видання Мухаммад Фагад Алі аш-Шавабке взяв інтерв’ю у директора Центру міжнародної освіти КПІ Володимира Коваля для матеріалу про технічну освіту в Україні. Пан Коваль розповів про історію й досягнення Київського політеху, можливості вступу до вишу абітурієнтів з Близького Сходу.

Мухаммад Фагад Алі аш-Швабке високо оцінив рівень освіти у КПІ, зокрема, у сфері IT.

«Як на мене, це один з найпотужніших технічних університетів. Тут якісна освіта у сфері інформаційних технологій і тут навчають одних з найкращих у світі спеціалістів з кібербезпеки», – зауважив пан аш-Шавабке.

В Україні Мухаммад Фагад Алі аш-Швабке готує спеціальний випуск журналу, присвячений нашій державі. Finance&business видається в Йорданії та ОАЕ, його цільова аудиторія – ділові та наукові кола арабських країн.

Для КПІ представляти українську технічну освіту та науку в популярному арабському бізнес-виданні – це крок до залучення талановитих студентів з Арабського Сходу на навчання у виші.

Дата події