10 травня 2018 року в ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся  грандіозний студентський конкурс краси та інтелекту, у якому найкрасивіші дівчата університету змагалися за титул "Королева КПІ 2018". 20 найчарівніших претенденток зійшлися на подіумі: представляли свій факультет та прагнули здобути корону.

Ксенія ДороганьБлизько трьох годин тривало свято: тематичні конкурси, виступи творчих колективів, драйвовий гумор ведучих, чудова атмосфера заходу, нагородження переможниць зробили його незабутнім для всіх учасників та глядачів. Ніхто не залишився байдужим – щирі емоції, залученість у дійство створили гарний настрій та принесли задоволення.

Перемогу здобула студентка ІТС  Ксенія Дорогань.

Віце-королевою стала студентка ВПІ  Руслана Стрилець.

Курсантка 2-го курсу ІСЗЗІ Діана Юдіна перемогла зразу у трьох номінаціях: "Міс інтернет", "Міс глядацьких симпатій" і отримала титул "Miss InRating".

Королева КПІ 2018

[10.05.2018 | 17:00] Королева КПІ 2018 - пряма трансляція

Щороку в КПІ проводиться масштабне шоу «Королева КПІ», де дівчата мають можливість представити свій факультет та позмагатися за корону. Вони - втілення ніжності, краси та інтелекту найкращого університету країни.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати ЦКМ КПІ ім.Ігоря Сікорського 10 травня 2018 року о 17:00, щоб повболівати за красунь і першими дізнатися ім'я королеви.

Для всіх, хто полюбляє сидіти вдома або не може відвідати цю подію, пропонуємо до перегляду пряму трансляцію.

Дата події