23–25 жовтня 2018 року в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася X Міжнародна виставка "Інноватика в сучасній освіті" за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, НАПН України та НАН України. У виставці взяли участь представники України, Канади, Польщі, США, Словаччини, Австрії, Німеччини та інших країн. Активну участь у виставці взяв і КПІ ім. Ігоря Сікорського. Відповідальною особою за стенд від нашого університету виступила Н.М.Пожарська, активну участь у підготовці експонатів брав  В.М.Співак.

На стенді КПІ ім. Ігоря Сікорського були представлені підручники та навчальні посібники співробітників факультету електроніки Г.Г.Власюк, В.М.Співака, А.Т.Орлова, В.Я.Жуйкова, Ю.С.Ямненко, О.В. Борисова, К.О.Іванько та інших, видані у 2016–2018 роках. Особливий інтерес викликали експонати з пріоритетних напрямів розвитку електроніки, зокрема "Мікропроцесорна техніка: підручник", "Схемотехніка. Пристрої цифрової електроніки: підручник", "Електронні методи і засоби біомедичних вимірювань", "Advances in Digital Processing of Low-Amplitude Components of Electrocardiosignals: Teaching book", "Вступ до фаху з електроніки та комп'ютерної інженерії" та інші.

Журі рейтингового конкурсу виставки нагородило КПІ ім. Ігоря Сікорського дипломом за активну участь та презентацію інноваційних технологій навчання.

В.М. Співак, доц. кафедри звукотехніки та реєстрації інформації факультету електроніки

Дата події