14 жовтня відзначається День захисника України. Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною, викладацькою, науковою діяльністю, сумлінною працею і навчанням, волонтерською роботою забезпечують захист Україні.

Напередодні цього свята, 12 жовтня, студенти і співробітники університету зібралися на музейній площі біля пам'ятника Ігорю Сікорському та пройшли ходою до Храму Святого Миколи Чудотворця – небесного покровителя Київської політехніки.

Біля Храму відбувся мітинг. Його учасники поклали квіти до пам'ятника київським політехнікам, які віддали свої життя за волю і незалежність України. У церемонії покладання квітів взяли участь проректори університету, декани низки факультетів, викладачі, співробітники, курсанти ІСЗЗІ та студенти інших факультетів університету.

Також у підрозділах університету – ІСЗЗІ, на факультетах соціології і права, інформатики та обчислювальної техніки – викладачі і студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського поклали квіти до меморіальних дошок співробітникам, які загинули на сході України, та героям Майдану.

[12.10.2018 ] Вшанування пам’яті героїв-політехніків

14 жовтня відзначається День захисника України.

Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною, викладацькою, науковою діяльністю, сумлінною працею і навчанням, волонтерською роботою забезпечують захист Україні.

На відзначення цього свята 12 жовтня 2018 р. в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбудуться заходи щодо вшанування пам’яті героїв-політехніків, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та суверенітет нашої держави.

Збір учасників о 14.00 на майданчику біля Державного політехнічного музею (Корпус № 6).

Запрошуємо до участі співробітників та студентів університету.

Ректорат, Профспілкові комітети співробітників та студентів, Студентські ради та Рада ветеранів.

Дата події