З 15 по 20 травня 2018 р. в КПІ ім. Ігоря Сікорського на факультеті соціології і права відбулася VIII Щорічна міжнародна науково-практична конференція “Правове регулювання суспільних відносин на шляху до сталого розвитку».

Конференція було організовано в партнерстві з Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

У межах конференції пройшли пленарне та секційні засідання, науковий диспут, брейн-ринг та інші заходи.

На пленарному засіданні конференції 15 травня виступив Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш.

Науковий диспут з проблем вирішення конфлікту на Донбасі, що відбувся 17 травня, відвідав Олександр Левченко, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія (2010—2017), Надзвичайний і Повноважний Посол України в Боснії та Герцоговині (2011—2017).

18 травня відбулася презентація програми тренінгів (підвищення кваліфікації) для посадових осіб університетів та коледжів “Застосування антикорупційних стандартів і процедур”.

19-20 травня в межах заходів конференції відбулися Перші змагання з адміністративного судового процесу I KPI Moot Court, організовані спільно з Юридичною компанією Dictum.

Докладніше про конференцію на сайті кафедри господарського та адміністративного права за посиланням: http://afgp.kpi.ua/8th_conf_2018/

[15-20.05.2018] Міжнародна юридична конференція та змагання KPI MOOT COURT з адміністративного процесу

Запрошуємо до участі в Міжнародній юридичній конференції та Змаганнях KPI MOOT COURT з адміністративного процесу!

15-20 травня 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського на базі Факультету соціології і права буде проведено VIII Міжнародну науково-практичну конференцію «Правове регулювання суспільних відносин на шляху до сталого розвитку».

Детальна інформація щодо конференції та інформаційний лист доступні за посиланням http://afgp.kpi.ua/8th_conf_call/

У рамках конференції 19-20 травня 2018 року відбудуться І Змагання з судового адміністративного процесу на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського – KPI MOOT COURT. Докладна інформація за посиланням http://afgp.kpi.ua/1st_mootcourt_call/

Дата події