25 квітня 2018 р. у залі аеробіки та фітнесу ЦФВС відбулися змагання зі спортивної аеробіки на першість факультетів за програмою Спартакіади КПІ ім. Ігоря Сікорського. Розпочалися вони парадом команд-учасниць. Зі вступним словом та привітанням виступили головний суддя змагань, відповідальна за навчальне відділення аеробіки старший викладач С.Є.Толмачова та  доцент кафедри фізичного виховання І.Ю.Хіміч.

У змаганнях взяли участь 44 спортсменки з ФСП, ФММ, ФБТ, ТЕФ, ФІОТ і  ВПІ. Суддівська колегія у складі викладачів кафедри фізичного виховання під керівництвом головного судді змагань С.Є.Толмачової та головного секретаря змагань А.Ю.Чеховської оцінювала виступи студенток за такими критеріями: техніка виконання аеробного комплексу, артистичність виконання, складність обов'язкових елементів груп "A", "B", "C".

Після відбіркового туру чотири  найсильніші команди – ФСП-1, ФСП-2, ФММ-3, ВПІ-2 – змагалися за призові місця у фінальному турі.

Змагання проходили в дружній святковій атмосфері, учасниці показали високий рівень техніки виконання аеробних вправ та елементів складності. Команди вирізнялися спортивною формою та оригінальним музичним супроводом.

Після фінальних виступів судді назвали переможців.

І місце посіла команда ФСП-1 у складі: О.Биленікіна, І.Пелипенко, Н.Полєва, М.Романюк.

О.Биленікіна, І.Пелипенко,  Н.Полєва, М.Романюк

ІІ місце поділили команди ФСП-2 у складі: В.Худяк, Н.Хачхарджи, Є.Тихомирова, В.Петрухнова, Р.Орепер та ВПІ-2 у складі: Д.Алексєєва, І.Омельченко, І.Євграфова, А.Андрійчук, А.Колісецька.

ІІІ місце посіла команда ФММ у складі: М.Гончаренко, Д.Шевченко, І.Римар, О.Зоц.

Команди-переможниці були нагороджені грамотами. Нагороджували студенток-переможниць суддівська бригада та викладачі навчального відділення аеробіки.

С.Є.Толмачова, відповідальна за навчальне відділення аеробіки На фото: Д. Алексєєва, І. Омельченко, І.Євграфова, А. Андрійчук, А.Колісецька (ВПІ)

Дата події