25 травня 2017 року в Національному політехнічному університеті Вірменії (м. Єреван) відбулася фінальна конференція учасників консорціуму проекту ACTIVE програми ERASMUS MUNDUS. Були заслухані та обговорені звіти головного координатора проекту – Варшавської політехніки – проф. Роберта  Глембоцького, а також представників університетів-партнерів з країн Євросоюзу та України, Білорусі, Грузії, Вірменії. Від КПІ ім. Ігоря Сікорського звітувала менеджер проекту ACTIVE, координатор міжнародних проектів ФАКС провідний інженер Людмила Стецюк.

За час дії проекту, з 2015 р., у програмах мобільності ACTIVE взяли участь 16 студентів, співробітників та викладачів КПІ ім. Ігоря Сікорського. Партнерами нашого університету в програмі мобільності Erasmus+ стали п'ять партнерів проекту ACTIVE. Київський політехнічний, завдяки участі в проекті ACTIVE, уклав угоди про подвійні або спільні дипломи магістра, доктора філософії з університетами та науковими установами країн Євросоюзу – Варшавською,  Познаньською та Жешувською політехніками (Польща), Інститутом авіації з Варшави, Вищими технічними школами Нанта та Ліона (Франція).

Усі учасники конференції одностайно висловилися за продовження співпраці та подання заявки до Європейської комісії на новий проект Erasmus+ за участю всіх теперішніх університетів-партнерів проекту ACTIVE.

Л.В.Стецюк, координатор міжнародних проектів ФАКС

Дата події