З 1 березня по 24 квітня 2013 р. у волейбольному залі спортивного комплексу НТУУ "КПІ"  у рамках Спарта­кіади  університету пройшли змагання з волейболу серед команд факультетів. У змаганнях узяли участь 25 команд інститутів і факультетів університету.

Змагання проводились у два етапи. У відбірковому етапі усі команди грали по сітці до двох програшів, у фінальному 4 команди переможців відбіркового етапу грали кожний з кожним по колу.

Чемпіонат виявився напруженим. Майже два місяці команди факультетів у запеклих двобоях боролися за перемогу. У фінальну частину змагань пройшли команди ХТФ, ІЕЕ, ІПСА, ВІТІ. Перемогу в турнірі виборола команда ІПСА, другу сходинку п'єдесталу посіла команда ХТФ, третьою була команда ВІТІ.

Змагання проводила суддівська колегія кафедри фізичного виховання та кафедри спортивного вдосконалення ММІФ у складі: старший викладач С.А. Абрамов (головний суддя змагань), старший викладач Д.В. Томашевський (головний секретар), старші викладачі М.І. Кузьмінова і Д.М. Міщук, викладач З.В. Сироватко.

Переможець та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Інф. ММІФ

Дата події