Готуючись до AACIMP–2013

Я чую, і значить, я … розкладаю звук у ряд Фур'є за тонами. Немовля швидше реагує на голос матері, ніж батька. Чому саме так? Елементарно: у новонароджених діапазон частот звужений, а пік його припадає на діапазон жіночого голосу. Іноді з віком слух погіршується. Невже світ стає тихішим?

Конференція проекту CENEAST-Tempus

З 22 по 24 квітня на базі Інституту енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ «КПІ» проходила чергова зустріч партнерських організацій – учасників проекту CENEAST «Модернізація навчальних програм у сфері забудованого середовища в країнах східноєвропейського добросусідства», який реалізується

Зустріч з представниками ЗМІ Туреччини

24 травня 2013 року проректор НТУУ "КПІ" з міжнародних зв'язків  Сергій Сидоренко дав інтерв'ю  Національній телерадіокомпанії Турецької Республіки "TRT", яка готує матеріал для широкої телевізійної аудиторії про  особливості й переваги навчання в НТУУ "КПІ".

Легкоатлетична естафета 2013

Одним із найпопулярніших видів спортивних командних змагань завжди була і залишається естафета. Це свято здоров’я, море задоволення та позитиву, де немає переможених. Найголовніше – командний дух.

Спортивна аеробіка

16 квітня 2013 р. в залі аеробіки та фітнесу спортивного комплексу НТУУ «КПІ» відбулися змагання зі спортивної аеробіки на першість факультетів.

У змаганнях узяли участь 18 команд таких інститутів і факультетів: ВПІ, ІХФ, ФМФ, ХТФ, ПБФ, ФММ, ФТІ, ФІОТ, ФПМ; разом – 64 учасники.

НТУУ «КПІ» - перший у рейтингу «Топ-200 Україна»! [2013]

НТУУ «КПІ»  знов обійняв першу позицію рейтингу «Топ-200 Україна». Цей академічний рейтинг українських університетів наприкінці навчального року вже всьоме поспіль представив Центр міжнародних проектів "Євроосвіта".