Шановні працівники та студенти НТУУ "КПІ"! Запрошуємо вас взяти участь у безстроковій акції зі збору макулатури з подальшою закупівлею енерго­ефективного обладнання для навчальних аудиторій нашого університету.

Наразі пропонуємо провести модернізацію системи освітлення однієї з найбільш значущих аудиторій університету – Великої фізичної.

У світильниках аудиторії працює близько 150 ламп розжарювання, що, як усім відомо, є неефективним джерелом світла. Крім того, значна висота приміщення та розміщення сві­тильників під стелею обмежує світловий потік, що досягається на робочій поверхні.

У рамках акції за отримані від здачі макулатури кошти буде придбано енергоефективні джерела світла та супутні матеріали для підвищення рівня освітленості на робочій поверхні.

Також інформуємо вас про результати роботи зі збору макулатури восени минулого року. Найактивнішими учасниками акції були: ХТФ (близько 1100 кг), ФТІ (близько 300 кг), ФІОТ (близько 300 кг). Хотілося б відзначити й активність окремих працівників університету, зокрема: викладача кафедри української мови, працівників служби енергоменеджменту, відділу між­народних зв'язків та протокольного супроводу тощо. За кошти, вилучені від здачі макулатури, закуплено 83 енергозберігаючі лампи, які передані для заміни неефективних ламп розжарювання до Науково-технічної бібліотеки (53 лампи) та Великої фізичної аудиторії (30 ламп).

Бажаючим взяти участь в акції прохання звертатися до Служби енергоменеджменту університету, 1-й корпус, кім. 305, тел. 454-96-59.

Олена Шевченко, головний енергоменеджер НТУУ "КПІ"