Традиційно навесні кожного року кафедрою менеджменту факультету менеджменту та маркетингу НТУУ "КПІ" проводиться конференція, яка збирає науковців і практиків для обміну знаннями і досвідом. Цьогорічна ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасні підходи до управління підприємством" відбулася 15 березня за підтримки деканату факультету менеджменту та маркетингу (декан – д.т.н., професор О.А. Гавриш).

Відкрила конференцію завідувач кафедри менеджменту д.е.н., проф. В.В. Дергачова, яка у своєму вітальному слові підкреслила важливість проведення конференції для підсилення освітнього та наукового рівня студентів, аспірантів і молодих учених, реалізації їх творчого потенціалу, а також обміну результатами науково-дослідної роботи.

У різних формах роботи конференції (очна/дистанційна) взяли участь фахівці, учені різних вишів та державних установ з 10 міст України, Білорусі,  Росії.  Було представлено 56 доповідей, які показали високий рівень підготовки молодих учених, широкий спектр наукових інтересів. За результатами конференції видано збірник наукових праць, що налічує понад 100 статей. Конференція стала справжнім святом творчого спілкування для майбутніх науковців усієї України.

За результатами конференції запропоновано науково-практичні рекомендації щодо покращення управління підприємствами, звіт з яких був направлений до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Оргкомітет конференції

Дата події