Маркетингові перспективи інженерів-зварювальників

В умовах нестабільної економіки молодим інженерам непросто уявити своє майбутнє на вітчизняному ринку праці, свій соціальний і економічний статус на батьківщині. Наблизитися до розуміння реалій та перспектив вирішили студенти ЗФ на практичних заняттях з дисципліни "Маркетинг малого підприємства". Проведений ними маркетинговий аналіз ринку зварювання демонструє його високу перспективність.

Кафедра НАЕПС в Інтернеті майбутнього

Збільшення кількості користувачів мережі Internet, а також розвиток та впровадження  комп'ютерних технологій у всьому світі призвело до вичерпання адресного простору протоколу IPv4. На початку 2011 року був виявлений перший етап вичерпання адресного простору Ipv4 – організація з призначення адрес (IANA) виділила групу останніх блоків IPv4-адрес для регіональних реєстрів Інтернет. Після цього очікується, що повне вичерпання адресного простору IPv4 з припиненням делегування діапазонів настане протягом найближчих 1-2 років.

Студент ФПМ Олександр Навка – арбітр Федерації футболу

Існує думка про те, що програмісти та математики не люблять спорт та взагалі за своєю природою пасивні. Студенти факультету прикладної математики спростовують цей міф. Вони активно займаються різними видами спорту, серед яких найбільш популярним є футбол. А нещодавно студент 4-го курсу ФПМ Олександр Навка ус­пішно склав екзамени у школі арбітрів Федерації футболу м. Києва і тепер має право судити всі матчі чемпіонату столиці. 

Літературно-мистецький вечір у бібліотеці

Валентина Петрівна Сапронова - досвідчений фахівець своєї справи, активний громадський діяч, привітна і усміхнена жінка. Вона отримала диплом КПІ 1960 року і все життя присвятила Київській Політехніці. Багато років В.П.

Картини з секретом народної майстрині Тетяни Протчевої

Їх можна побачити в інтерактивному музеї вишивки, що в Деснянському районі. Тут представлені роботи народної майстрині Тетяни Протчевої – ікони, що світяться в темряві; картини, що вводять в оману зір; вишитий одяг, аксесуари та ін.

Польські університети в КПІ

30 березня 2012 року до НТУУ "КПІ" завітали президент Польської освітянської фундації "Перспективи" Вольдемар Сівінський та учасники XXI Міжнародної спеціалізованої виставки "Освіта та кар'єра – 2012" й IX Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном", які проходили в