25 червня 2011 року в Інституті спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" відбулася урочиста церемонія п'ятого випуску молодих українських офіцерів, а також перший випуск офіцерів Комітету національної безпеки Республіки Казахстан, які завершили навчання.

Дипломи та нагрудні знаки були вручені ста тридцяти одному випускнику, які служитимуть у лавах Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (Держспецзв'язку), в інших військових формуваннях і у правоохоронних органах, а також вісімнадцяти фахівцям у галузі урядового зв'язку та захисту інформації, яких підготовлено для Комітету національної безпеки Республіки Казахстан.

В урочистостях узяли участь голова Держспецзв'язку Леонід Нетудихата, ректор НТУУ "КПІ" академік НАН України Михайло Згуровський, представники керівництва Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Управління державної охорони України, представники Комітету національної безпеки Республіки Казахстан, громадськість, духовенство, батьки та родичі випускників.

"Маю надію, що всі ви, дорогі випускники, повною мірою реалізуєте свої здібності та набуті під час навчання навички та вміння. Своєю бездоганною службою ви повинні довести, що зусилля, докладені до вашого виховання та професійної підготовки, не були марними", – наголосив Леонід Нетудихата, вітаючи молодих офіцерів.

За інф. Держспецзв'язку

Дата події