Урочиста церемонія вручення дипломів випускникам ФЛ та ФІОТ відбулася 7 липня в залі засідань Вченої ради. Уперше в стінах КПІ молоді фахівці отримували дипломи, додатки до дипломів та додатки міжнародного зразка. Це ще один крок на шляху до впровадження Болонської системи в стінах університету. Уніфікований документ дозволяє політехнікам бути більш мобільними при подальшому навчанні чи працевлаштуванні.

На урочистості завітав міністр освіти і науки України Д.В.Табачник. Вручаючи дипломи, він тепло привітав випускників та побажав їм успішно втілювати на практиці здобуті знання. “Саме від вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання на міжнародній арені”, – зауважив міністр.

Документ про освіту отримали 20 бакалаврів ФІОТ (один з відзнакою) та 29 магістрів ФЛ (10 з відзнакою). Ректор НТУУ “КПІ” М.З.Згуровський також привітав своїх вихованців. “Сьогодні визначний день вашого життя, – сказав він. – Позаду заліки та екзамени, попереду – практичне втілення знань. Хай щастить на вашому шляху”.

Молодих фахівців обіймали та вітали керівники факультетів, рідні та друзі. І, звичайно, обов’язкове фото на згадку. Нестерпна спека не змогла затьмарити святкового настрою. У добру путь, випускники!

Дата події