Колективу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди початку нового навчального року та урочистої посвяти в студенти першокурсників!

Належати до колективу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» – одного з найавторитетніших навчальних закладів України – велика честь і відповідальність. Університет готує висококваліфікованих фахівців, є генератором ідей та винаходів, передовим освітнім та науковим центром, могутнім інтелектуальним осередком.

Сукупна праця всіх, чия доля пов’язана з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут», завжди була невід’ємною рушійною складовою головних сил вітчизняного суспільного розвитку. Про це необхідно добре пам’ятати й на це постійно бути зорієнтованим і нинішньому поколінню українського студентства. Сьогодні його роль у процесі творення та зміцнення нашої держави, піднесення економічної могутності України та гідного утвердження її на світовій арені, без перебільшення, – визначальна.

Усвідомлення своєї причетності до історичної долі рідної держави, вирішення найважливіших суспільних проблем сьогодення повинно стати головним стимулом при підкоренні вершин науки, засвоєнні знань та успішній практичній реалізації їх у майбутньому.

Бажаю всім студентам, викладачам і професорам Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» творчої наснаги й натхнення, вагомих здобутків у праці на благо України й українського народу.

Нехай вірність традиціям, спрага до знань і постійна спонука до високого громадянського чину будуть вашими незмінними супутниками на шляху до нових набутків і звершень.

Володимир Литвин