Майбутнє України в новому світовому порядку

Світовий центр даних з геоінформатики та сталого розвитку КПІ у співпраці з провідними експертами виконав форсайтне дослідження «Сценарії закінчення російсько-української війни в контексті нової безпекової архітектури світу».

Київські політехніки на семінарі ACASD 2024

Київські політехніки В. Аврутов, В. Гегельский, С. Рупіч, О. Заморський (ПБФ, кафедра КІОНС) та Л. Рижков (НН ІАТ, кафедра КІ) взяли участь у 2-му Міжнародному семінарі "Advances in Civil Aviation Systems Development" ("Розвиток систем цивільної авіації")

Змагання з мехатроніки в КПІ

У Київській політехніці стартувала студентська олімпіада «Мехатроніка в машинобудуванні».

За першість у практичному застосовуванні основ механіки, електроніки, електрики та автоматизації для розв’язання завдань на виробництві змагаються два десятки студентів.

Благодійна допомога від партнерів із Баварії

4 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація парламентської групи "Християнсько-соціальний союз" Баварського ландтагу (парламенту) під керівництвом її голови Клауса Холечека.

КПІшники стали абсолютними чемпіонами України з шахів

У КПІ вперше за останні роки відбувся Чемпіонат України з шахів серед студентів ЗВО. Майстри спорту, майстри ФІДЕ, кандидати в майстри спорту та першорозрядники. За перемогу протягом трьох днів змагалися 10 команд з різних університетів України.

Промодень на публічній службі

7 травня, завдяки ініціативі уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції Яни Цимбаленко та активній участі завідувача кафедри ТПУ Ростислава Пашова та старшого викладача Анни Іщенко, студенти взяли участь у заході щодо залучення молоді до публічної служби «Промодень на публічній службі».

🎥 Медеваки з Бельгії для ЗСУ

Залита гарячим травневим сонцем Площа знань КПІ ім. Ігоря Сікорського. На ній – довга шеренга медичних спецавтомобілів та автомобілів для евакуації поранених з поля бою. Невдовзі водійські місця в них займуть українські військові. Придбали і доправили цю техніку до України активісти Міжнародної громадської організації "Рада з екологічної безпеки" у Королівстві Бельгія.

Результати висунення структурними підрозділами претендентів для участі у конкурсі на посаду ректора [оновлено 7]

Результати висунення структурними підрозділами КПІ ім. Ігоря Сікорського претендентів для участі у конкурсі на посаду ректора (для оприлюднення на сайті) на 09.05.2024

Підписка на