Продовжується конкурсний відбір на кафедрі військової підготовки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу згідно наказу ректора № НОН/14/2023р. від 20.01.2023.

Прийом документів проводиться щоденно (крім суботи та неділі) з 1.02. по 24.07.2023 року в каб.№ 221, корпус № 27 з 09:00 до 16:00.

📋 Перелік необхідних документів: https://kvp.kpi.ua/vstup/

За довідками звертатись:

🔹 (044) 204-22-58
🔹 (067) 236-30-80
🔹 Телеграм: @kvpvstyp @kvp_kpi_ua
🔹 Instagram: @kvp_kpi
🔹 Сайт: https://kvp.kpi.ua/

📌 Де: 27-й корпус, кабінет №221

На нашій кафедрі основна увага приділяється розвитку глибинних гуманістичних та наукових здібностей студентів, як того вимагає сучасна воєнна наука та цивілізаційні основи сучасного суспільства.

Протягом двох років Ви зможете розширити професійну ерудицію, розвинути творче мислення, самостійність і ініціативу.

Ліцензовані освітні послуги надаються за такими напрямками, як бойове застосування військових частин і підрозділів, озброєних багатоканальними зенітними комплексами та системами середньої дальності, бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів протиповітряної оборони Сухопутних військ, озброєних зенітними ракетними комплексами малої дальності, бойове застосування підрозділів, озброєних переносними зенітними ракетними комплексами, бойове застосування підрозділів, озброєних зенітними ракетними комплексами ближньої дії, бойове застосування військових частин і підрозділів радіотехнічних військ; організація захисту інформації та кібернетичної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах, застосування військових частин і підрозділів технічного захисту інформації, організація морально-психологічного забезпечення, експлуатація та ремонт безпілотних авіаційних комплексів, математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем, організація радіоелектронного захисту радіоелектронних систем і засобів, бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів, озброєних наземними засобами радіоелектронної боротьби.

На кафедрі є сучасний тир. Студенти опановують стрілецьку справу. Навчальні стрільби проводяться з автоматів АК-74, пістолетів Макарова, пістолетів Марголіна та малокаліберних гвинтівок. Тож вогневу підготовку студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського не лише вивчають у теорії, але й набувають відповідних навичок на практиці, підготовка офіцерів запасу без спеціальної теоретичної підготовки та практичних занять просто неможлива.

Сьогодні майбутній військовослужбовець мусить не лише вміти добре поводитись зі зброєю або грамотно виконувати накази. Сучасні досягнення у сфері підготовки військовослужбовців ставлять високі вимоги до патріотичного духу та моральної стійкості солдата, розуміння ним цілей та завдань щодо захисту Батьківщини, що лине від серця воїна.

За такими принципами проходить навчання в стінах Кафедри, яка укомплектована досвідченими офіцерами, що мають бойовий досвід, високий науковий та професійний рівень.

Випускник військової кафедри КПІ – це висококваліфікований спеціаліст, що вміє керувати колективом, може бути ефективним менеджером, є безумовним патріотом України, прикладом для громадян України.

Після закінчення кафедри військової підготовки наші випускники можуть служити у Збройних Силах України, Службі безпеки України, Державній прикордонній службі України, Національній гвардії України, Національній поліції України, правоохоронних структурах.

Підсумовуючи вищевикладене, важко переоцінити роль військової кафедри КПІ для сучасної Української держави.

Тому можна зробити лише один логічний висновок – вступайте до військової кафедри КПІ ім. Ігоря Сікорського!

Дата події