До Київської політехніки завітав начальник Головного управління Служби безпеки України у місті Києві та Київській області Олег Головаш. Очільник київської СБУ зацікавився Ситуаційним центром КПІ, який йому презентували, і висловив намір співпрацювати з центром для прийняття рішень на вищому державному рівні.

«Я сьогодні побачив дійсно дуже якісний продукт, який становить великий інтерес для сектора безпеки й усіх суб’єктів правоохоронної діяльності, для спеціальних органів, органів державної влади. За цими технологіями – майбутнє всіх органів влади», – заявив Олег Головаш.

Голова київської Служби безпеки впевнений: такий інструмент, як Ситуаційний центр, що допомагає робити коротко- і довгострокові аналізи, сприятиме прийняттю виважених консолідованих рішень і значно підвищить якість роботи охоронно-безпекового сектора.

Також він зазначив, що тісна співпраця з аналітиками й науковцями є обов’язковою умовою для поліпшення роботи сектора. Отримані КПІшними вченими дані накладаються на оперативну інформацію і допомагають визначити кризові для регіону явища, щоб працівники безпеки могли успішно їх долати. «Саме КПІ є на сьогодні базовим майданчиком для розроблення нових технологій в ІТ-сфері», – додав Олег Головаш.

Дата події