Представники керівництва КПІ ім. Ігоря Сікорського та координатори конкурсу «Еко-Техно Україна 2020», який нещодавно відбувся в університеті, 20 лютого зустрілися з відповідальними працівниками ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА».

Участь у зустрічі з боку університету взяли перший проректор академік НАН Україна Юрій Якименко, проректор з навчально-виховної роботи Наталя Семінська, координатор конкурсу «Еко-Техно Україна 2020» від університету Вікторія Попова та начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Андрій Шишолін. З боку ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» – заступник керівника департаменту персоналу компанії Володимир Білавка, менеджер зі зв’язків з громадськістю компанії Аліна Севастюк і кооперативний менеджер Київського дослідницького центру ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» Микола Ушаков.

Юрій Якименко подякував гостям за активну підтримку проектів і заходів, які проводяться в університеті, і вручив їм Почесну грамоту за участь у організації та проведенні конкурсу «Еко-Техно Україна 2020», генеральним партнером якого виступила компанія.

Учасники зустрічі також обговорили питання розгортання подальшої співпраці у межах підписаного 3 лютого цього року меморандуму про взаєморозуміння між КПІ та компанією. Свої пропозиції для розгляду її можливих напрямів надали представники ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА».

На фото: Юрій Якименко вручає Аліні Севастюк Почесну грамоту Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події