7 вересня 2019 року дружній колектив факультету соціології і права в рамках науково-практичного семінару здійснив цікаву подорож до "Паркового намиста Чернігівщини" – відвідав заповідник Качанівка та відомий Тростянецький дендропарк. Цю подорож було організовано для студентів і викладачів, які працювали влітку у відбірковій комісії.

Учасники подорожі насолодилися чудовою різнобарвною природою, провели з користю час разом та пізнали багато нового. Також ознайомилися з місцями прогулянок Глінки, Шевченка, Куліша, Рєпіна і багатьох інших творчих особистостей. Тростянецький парк є справжнім музеєм природи, в якому відчувається подих минулих століть, і вважається найкрасивішим ландшафтним  парком України, він належить до пам'яток садово-паркового мистецтва державного значення.

Краєвиди Чернігівщини заворожують своєю неповторністю та вишуканою красою. Сприяла подорожі й чудова сонячна погода. Дружня атмосфера, спілкування на тему науково-практичного семінару позитивно впливає на моральний клімат у колективі, сприяє налагодженню добрих стосунків студент-викладач, а також порозумінню між молоддю та старшим поколінням. 

Дякуємо адміністрації та профспілці факультету за організацію такого чудового заходу.

Юлія Фабрикантова, голова профбюро ФСП

Дата події