Дружба, перевірена часом. Дитяча поїздка до Польщі

"Чи буде цього року дитяча поїздка до Польщі?"  Це запитання було серед п'ятірки найчастіших звернень до профкому КПІ перед початком оздоровчого сезону. І це дуже тішило, бо свідчить про вдалий досвід попередніх поїздок.

Не просто вересень – "Японська осінь"

Напевно, більшість читачів "Київського політехніка" вже знають, що таке орігамі та ґо. А от що таке сашіко, шьоґі чи тамешіґірі – відомо, швидше за все, значно меншому колу київських політехніків.

Студенти КПІ відкривають для себе європейський освітньо-науковий простір

…Коли розпочалося повномасштабне російське вторгнення на нашу землю, стійкість до викликів проявили і академічне, й наше студентське середовище. Ба більше: в лютому-березні 2022 року студенти – учасники волонтерського руху КПІ взялися за нові корисні справи.

Премії за наукові досягнення 2023

З нагоди Дня молоді, який відзначають 12 серпня, в Колонній залі КМДА вручали дипломи лауреатам премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2023 р. Серед нагороджених чимало представників КПІ ім.

Підсумки прийому 2023. КПІ ім. Ігоря Сікорського – перший за виконанням держзамовлення!

На засіданні Вченої ради університету, що відбулося 17 вересня, з інформацією про підсумки прийому 2023 р. за всіма рівнями підготовки виступив проректор з науково-педагогічної роботи Олексій Жученко. Наводимо основні моменти його доповіді.