Підсумки прийому 2023. КПІ ім. Ігоря Сікорського – перший за виконанням держзамовлення!

На засіданні Вченої ради університету, що відбулося 17 вересня, з інформацією про підсумки прийому 2023 р. за всіма рівнями підготовки виступив проректор з науково-педагогічної роботи Олексій Жученко. Наводимо основні моменти його доповіді.

Дружба, перевірена часом. Дитяча поїздка до Польщі

"Чи буде цього року дитяча поїздка до Польщі?"  Це запитання було серед п'ятірки найчастіших звернень до профкому КПІ перед початком оздоровчого сезону. І це дуже тішило, бо свідчить про вдалий досвід попередніх поїздок.

Не просто вересень – "Японська осінь"

Напевно, більшість читачів "Київського політехніка" вже знають, що таке орігамі та ґо. А от що таке сашіко, шьоґі чи тамешіґірі – відомо, швидше за все, значно меншому колу київських політехніків.

Студенти КПІ відкривають для себе європейський освітньо-науковий простір

…Коли розпочалося повномасштабне російське вторгнення на нашу землю, стійкість до викликів проявили і академічне, й наше студентське середовище. Ба більше: в лютому-березні 2022 року студенти – учасники волонтерського руху КПІ взялися за нові корисні справи.

Премії за наукові досягнення 2023

З нагоди Дня молоді, який відзначають 12 серпня, в Колонній залі КМДА вручали дипломи лауреатам премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2023 р. Серед нагороджених чимало представників КПІ ім.