Лелеченко Олександр: урятував країну і світ

Минають роки, та з пам'яті вдячних співвітчизників не стираються імена героїв, хто в трагічні дні Чорнобильської аварії не роздумуючи приборкував розгнуздану атомну стихію. Щороку "КП" розповідає про політехніків – живих і мертвих, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії.

Конференція трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського 18.04.2019

18 квітня 2019 р. в Центрі культури та мистецтв відбулася Конференція трудового колективу КПІ ім. Ігоря Сікорського. Її відкрив в.о. голови профкому працівників М.О.Безуглий. Він повідомив, що з 731 делегата зареєструвалися 587, кворум є, і можна розпочинати роботу.

Доповідь ректора М.З.Згуровського на Конференції трудового колективу 18.04.2019

Шановні делегати конференції, шановні гості! Цьогорічне зібрання проходить на тлі важливих соціально-політичних подій в Україні. Послідовне обрання Глави держави і депутатів парламенту стає для нашого суспільства рухом до подальшого ствердження демократичної, європейської країни.

Вітаємо з Днем охорони праці!

Із 2002 року Україна, як і весь цивілізований світ, відзначає 28 квітня Всесвітній день охорони праці. За рекомендацією Міжнародної організації праці, цього року девіз Всесвітнього дня охорони праці – "Безпечне та здорове майбутнє праці".

Візит делегації Познанської політехніки: нові угоди, вручення відзнак Почесного доктора та подвійних дипломів і лекції для студентів (відео)

15 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочався візит делегації представників Познанського університету технологій на чолі з його ректором професором Томашем Лодиговським.