Сесія професорсько-викладацького складу: 28.08.08

На щорічну сесію професорсько-викладацького складу 28 серпня зібралися викладачі, співробітники, представники студентства НТУУ «КПІ», випускники Київської політехніки, люди, які шанують і люблять освіту та науку, культуру, представники дипкорпусу та ЗМІ.

З днем народження, КПІ! Із 110-річчя вітають випускники, колеги, співробітники Університету

Адже диплом КПІ відомий і шанований у світі. Хочу побажати студентам успішно закінчити навчання, знайти роботу до душі й нарешті перетворити нашу Україну в країну виробників, продукція якої успішно б конкурувала з найкращими світовими виробами. Бажаю, щоб усі випускники КПІ, як і я, пишалися честю називатися вихованцем цього славного і шанованого університету.

Свято першокурсників 2008

Традиційне урочисте посвячення в першокурсники КПІ відбулося 29 серпня. Свято розпочалося під невеличким дощем, але він не затьмарив піднесеного настрою першокурсників, їхніх батьків, викладачів та гостей, що заповнили площу Знань.

КПІ мистецький. Концерт для учасників урочистої сесії професорсько-викладацького складу

Наш університет має не тільки багаторічні навчальні і наукові здобутки. У Центрі культури та мистецтв НТУУ “КПІ” працює багато самодіяльних колективів, які 28 серпня продемонстрували свою майстерність учасникам урочистої сесії професорсько-викладацького складу.