Футзалісти КПІ ім. Ігоря Сікорського взяли участь у турнірі, присвяченому вшануванню пам'яті Героя України, героя Небесної сотні Олександра Плеханова.

Змагання відбулися 25 лютого в спортивному комплексі Київського національного університету будівництва і архітектури – університету, на архітектурному факультеті якого навчався Олександр Плеханов.

У турнірі брали участь 4 команди: минулорічний переможець – збірна Київського університету ім. Бориса Грінченка, господарі – студенти Київського національного університету будівництва і архітектури, команда Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" та збірна КПІ ім. Ігоря Сікорського "Політехнік".

Команда "Політехнік" першу гру провела з командою Київського університету ім. Бориса Грінченка, яка є одним з лідерів студентських змагань Києва. В напруженій боротьбі наші хлопці здолали суперника з рахунком 3:2. В іншому матчі  господарі турніру переконливо перемогли команду Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" –  8:0.

У фінальному матчі команда "Політехнік" зустрілася з командою КНУБА. Наші грали з повною віддачею, але спромоглися забити лише один гол проти п'яти отриманих. Отож володарем кубка стала команда КНУБА, а "Політехнік"  став другим. Дебютанти з команди Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" переграли КУБГ з рахунком 4:3 та вибороли почесне третє місце.

Сергій Журавльов, ст. викладач кафедри фізичного виховання

Дата події