20 листопада відбулася звітно-виборча конференція Профспілкової організації студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

На конференції були присутні 57 делегатів з 67 обраних на факультетах і в  інститутах, а також співробітники університету, представники Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Відповідно до порядку денного, зі звітом про роботу Профкому студентів за період з листопада 2014 р. по листопад 2019 р. виступив його голова Андрій Гаврушкевич. Після заслухання звіту та його обговорення роботу Профкому було визнано задовільною – 53 голоси "за", 3 "утримались", не голосував 1.

Процедура виборів голови Профкому на новий період розпочалася із висування кандидатів на цю посаду. Були висунуті Ігор Степанюк, заступник голови Профкому, і Дмитро Чипегін, студент 5-го курсу факультету електроніки. Відкритим голосуванням, з результатом 51 – "за",  2 – "проти", 1 – "утримався", не голосували 3, головою Профкому студентів обрано Ігоря Степанюка.

Конференція ухвалила постанову про приєднання профспілкової організації студентів до профспілкової організації працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського  із подальшим створенням об'єднаної профспілкової організації університету.

Дата події