Мистецький конкурс "Таланти КПІ" – 2024, який проходив під гаслом "З весною в серці – до Перемоги", завершено. Підсумки підбито, переможців оголошено.

🖺

У конкурсі взяли участь 95 політехніків. Вони представили близько 300 робіт. Участь у ньому взяли студенти ІСЗЗІ, ФБТ, НН ІАТЕ, ФІОТ, НН ІТС, ФЕЛ, НН ВПІ, ФЛ, ПБФ, ФБМІ, ФСП, НН ІАТ, НН ІПСА, НН ФТІ, викладачі та працівники підрозділів університету. Серед конкурсантів буди учасники, які вже неодноразово виставляють свої роботи, а також ті, чиї творчі доробки вперше представлено в "Талантах КПІ". Відібрані роботи було розміщено в альбомі на сторінці Картинної галереї у Фейсбуці. Переможців визначено шляхом відкритого голосування глядачів і затверджено наказом проректора з науково-педагогічної роботи Олексія Жученка №НОД/370/24 від 15.05.2024.

Отож перемогу в конкурсі здобули такі його учасники:

Живопис

І місце – студентка НН ІТС Вікторія Пацук і студентка ІСЗЗІ Марія Дика. ІІ місце – студентка НН ВПІ Даная Редька, студентка НН ІАТЕ Поліна Чернишова і вчений секретар НН ІПСА Олена Кірік. ІІІ місце – провідний інженер ФСП Олена Козлова, студентка ФСП Вікторія Новіцька, студент НН ВПІ Іван Тютюнник.

Графіка

І місце – студентка НН ФТІ Ангеліна Тарасенко і студент ІСЗЗІ Антон Трухан.

Декоративно-прикладне мистецтво

І місце – фахівець 1 категорії ФЛ Ірина Соляник. ІІ місце – фахівець 1 категорії ФЛ Людмила Тріщун, ІІІ місце – студентка НН ФТІ Поліна Сотнікова.

Вишивка

І місце – фахівець 1 категорії ФЛ Ірина Соляник. ІІ місце – студентка ФБТ Юлія Місюк і доцент ФЕЛ Оксана Гармаш. ІІІ місце – асистентка ХТФ Ірина Кузеванова.

Фотографія

І місце – студент НН ІТС Богдан Шумський і студент ХТФ Андрій Ульяненко. ІІ місце – фахівець ФЛ Людмила Тріщун, студент НН ІАТЕ Владислав Корінь і студент НН ІПСА Юрій Головко. ІІІ місце – студентка ІСЗЗІ Олена Прокудіна, студент НН ІТС Ілля Загорулько, студентка НН ІТС Еліна Мацюк і студентка ІСЗЗІ Анна Гетманська.

Комп'ютерна графіка

І місце – студентка НН ФТІ Анна Сівашенко і студентка НН ІАТЕ Тетяна Гаврилюк. (ІІ місце не присуджувалося). ІІІ місце – студент НН ІТС Артур Линник і студент ІСЗЗІ Богдан Мовчан.

Дипломи переможцям будуть надіслані в електронному вигляді.

За інф. Картинної галереї
ім. Григорія Синиці ЦКМ

Шановні студенти та працівники КПІ! Картинна галерея КПІ оголошує початок прийому робіт на конкурс "Таланти КПІ – 2024" в режимі онлайн

Основна тема цього року – "З весною в серці до Перемоги".

Весна – це час, коли природа святкує Перемогу над зимовою спустошеністю, а серця наповнюються вірою та новими силами, щоби подолати все лихе. Тож нехай сила мистецтва допоможе нам усім на шляху до нашої спільної Перемоги

Приймаються роботи за номінаціями: "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво", "Вишивка", "Фотографія" та "Комп'ютерна графіка".

Порядок дій буде таким:

Усім, хто хоче взяти участь у конкурсі, потрібно сфотографувати свої роботи (відповідно до номінацій) і на­діслати в електронному вигляді на наш e-mail: gallery_kpi@ukr.net.

Відповідно й фотографії та роботи з комп'ютерної графіки відправляти в електронному вигляді.

Оптимальний формат фото – JPEG, бажано, щоб обсяг фото не перевищував 5 МБ.

Зверніть увагу: твори слід надсилати на електронну пошту, не через файлообмінники. Якщо ваші роботи мають назви – також укажіть їх безпосередньо в імені файлу.

У листі обов'язково вкажіть техніку роботи (номінацію), ваше прізвище та ім'я, КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ та інформацію про себе (якщо ви студент КПІ – вкажіть ваш курс, факультет і групу, якщо працівник КПІ – вашу посаду та підрозділ).

Також ОБОВ'ЯЗКОВО вкажіть ваше ПРІЗВИЩЕ у темі листа з позначкою "Таланти КПІ"

Прийом робіт триватиме до 20 квітня.

Відібрані роботи будуть розміщені на нашій сторінці у fb та Instagram. За всіма новинами щодо дат і термінів проведення конкурсу також слідкуйте на наших сторінках у мережах: https://www.facebook.com/gallerykpi, https://instagram.com/gallery_kpi, https://t.me/talanty_kpi.

Переможців буде визначено шляхом відкритого голосування (тому з моменту розміщення робіт також спонукайте шанувальників Вашого мистецтва підтримувати Вас та активно ставити лайки роботам, які найбільше сподобались).

Наші контакти: 067 793 53 82 (Viber, Telegram), 067 250 97 65 (Viber, Telegram, WhatsApp);

Instagram: gallery_kpi; e-mail: gallery_kpi@ukr.net.

Дата події