🏆 Наша бібліотека — найкраща бібліотека України! Такі результати щорічного Всеукраїнського конкурсу «Бібліотека року», який організовує Українська бібліотечна асоціація спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України. Конкурс проводиться до Всеукраїнського дня бібліотек — професійного свята усіх працівників вітчизняної бібліотечної галузі.

Цьогорічне «золото» Бібліотека КПІ отримала за проєкт «Сучасний освітній безпечний простір CLUST Space» — перше в Україні інноваційне смартукриття.

Це вже друга перемога нашої бібліотеки у конкурсах. 2018-го вона стала переможцем Громадського бюджету з проєктом «Освітні студії Гретера і Криванека».

Ці успіхи — результат наполегливої праці бібліотеки Київської політехніки. З року в рік її колектив впевнено тримає марку найбільшої та найкращої технічної університетської бібліотеки України й попри війну та надскладні умови надає якісні освітні та наукові послуги для усього КПІшного ком’юніті.

Сьогодні наша бібліотека — це сучасний, цифровий, інноваційний освітній хаб, що впевнено крокує в ногу зі світовими трендами.

Науково-технічна бібліотека ім. Г. І. Денисенка — «плече сили» нашого університету. Адже нині тут навчаються, розвиваються, працюють і створюють нові проєкти понад 70 тисяч відвідувачів на місяць!

Пишаємося й щиро вітаємо колектив нашої бібліотеки!

Про те, як працює найкраща бібліотека України можна переглянути у відео:

Дата події