27 серпня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Індія Олександр Поліщук. З ним зустрілися ректор університету Анатолій Мельниченко, проректор з міжнародних зв'язків Андрій Шишолін, директор Центру міжнародної освіти Сергій Маулік.

🐘

Сторони обговорили можливості поглиблення подальшої освітньої та наукової співпраці між КПІ ім. Ігоря Сікорського та індійськими закладами освіти, а також питання залучення до навчання в нашому університеті молодих індійських громадян. Гість оглянув територію університету та експозиції Державного політехнічного музею імені Бориса Патона; вшанував пам'ять київських політехніків, полеглих в боротьбі за незалежність України, біля присвячених їм меморіальних стендів; пройшов алеєю вдатних вчених та інженерів, життя та діяльність яких були тісно пов'язані з КПІ.

Під час спілкування з університетським медіа Олександр Поліщук висловив вдячність керівництву КПІ за цю зустріч і можливість відверто і абсолютно прагматично поспілкуватися з питань, які становлять взаємний інтерес як для України, так і для Індії. "Після сьогоднішньої зустрічі, дискусій і розмов ми бачимо, що в нашій співпраці є потенціал", – зауважив він. У свою чергу, Сергій Маулік висловив сподівання на пожвавлення співробітництва: "За допомогою пана посла ми зможемо гідно представити наш університет на ринку освітніх послуг Індії, поширити інформацію про наші освітні програми і, в підсумку, залучити на навчання ще більше індійських студентів".

На фото: Зліва направо А. Шишолін, А. Мельниченко, О. Поліщук та С. Маулік

Дата події