Створення цифрового полігону для ШІ-рішень у сфері охорони здоров’я

2022 року КПІ спільно з Університетським медичним центром Утрехта та іншими міжнародними партнерами розпочав виконання проєкту innovAId — «Підвищення підприємницького інноваційного потенціалу закладів вищої освіти у сфері штучного інтелекту та науки про дані в охороні здоров’я».

Проєкт фінансується в межах програми Ініціативи Європейського інституту інновацій і технологій з розвитку інноваційного потенціалу вищої освіти (EIT HEI Initiative) і триватиме до 2024 року.

Нещодавно доцент кафедри електронної інженерії ФЕЛ — український керівник проєкту Антон Олександрович Попов розповів представникам Європейського інституту інновацій і технологій, як КПІ вдалося долучитися до innovAId, над чим нині працює українська команда проєкту, як вплинула на її роботу російська військова агресія й чому розвиток інновацій, підприємництва і високих технологій у вищій освіті в Україні є надзвичайно важливим завданням.

📋️️️️️ Відповіді на ці та інші питання дізнавайтесь у статті Європейського інституту інновацій і технологій — за посиланням.

https://eit-hei.eu/get-inspired/eit-hei-initiative-in-ukraine-creating-…

Дата події