ENHANCE Alliance радий вітати двох нових асоційованих партнерів: Національний технічний університет України імені Ігоря Сікорського в Києві та Національний університет «Львівська політехніка» (Україна). Обидва заклади приєднаються до нашої високої міждисциплінарної мережі партнерів з наукових кіл, промисловості, політики та суспільства.

ENHANCE прагне до сталої трансформації наших суспільств через навчання та дослідження. Він заснований на європейських цінностях. Тому для Альянсу дуже важливо підтримувати ті європейські університети, чия діяльність знаходиться під загрозою війни. Ми хочемо побудувати партнерство, яке наведе мости навіть за межі нинішньої складної ситуації та створить можливості для досліджень і навчання в найближчі роки.

Професор Заремба, ректор Варшавського технологічного університету (університет-член ENHANCE) пояснив:. «У минулому у нас була дуже плідна співпраця, і ми хочемо зміцнити наші зв’язки з обома університетами в ці важкі часи». Збільшення спільних зусиль надасть студентам та співробітникам обох університетів можливість скористатися можливостями мобільності в семи університетах-членах ENHANCE.

Професор Енн Борг, ректор Норвезького університету науки і технологій і голова ради директорів ENHANCE, сказала: «ENHANCE — це не лише Альянс семи університетів, які поділяють прагнення сприяти передовому досвіду в галузі освіти та досліджень, це також Альянс який серйозно сприймає свою відповідальність за європейське суспільство».

https://enhanceuniversity.eu/new-associated-partners-ukraine-join-enhan…

Dear members of ENHANCE Alliance!

Thank you very much for the important news about the acceptance of our university together with the National University "Lviv Polytechnic" as an associate member of the ENHANCE Alliance.

This is a high honor for our university and the academic community of Ukraine. Please convey our gratitude to Rector, Professor Zaremba for his initiative and support of Ukrainian universities in this prestigious nomination.

Let me assure you that our university will do its best to promote European, academic values.

With deep gratitude,
Rector NTUU “Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute”
Michael Zgurovsky

Дата події