Через ворожі ракетні обстріли нашої держави, які призвели до руйнації енергетичної та критичної інфраструктури, в місті Києві тривають проблеми із забезпеченням безперебійного постачання електроенергії та централізованого опалення.

Оскільки КПІ ім. Ігоря Сікорського під’єднано до централізованого тепло- та електропостачання міста, в частині університетських навчальних корпусів і адміністративних будівель вимикається опалення, відбуваються віялові та аварійні вимкнення електроенергії.

Зважаючи на це, Оперативний штаб КПІ ім. Ігоря Сікорського рекомендує керівникам структурних підрозділів на час дії зазначених обставин переміщувати підпорядкованих працівників до інших вільних приміщень, що мають опалення та/або електроенергію;, робити спеціальні перерви для обігрівання й відпочинку за наявності обладнаних для цього приміщень; встановлювати працівникам дистанційний та/або гнучкий режим робочого часу з обов’язковим виконанням ними всіх посадових обов’язків зі збереженням умов оплати праці.

Водночас керівникам підрозділів рекомендуємо консультуватися з юридичним управлінням і відділом кадрів щодо конкретного режиму робочого часу, який можливо встановити працівникам підрозділу з огляду на характер виконуваних посадових обов’язків.

З повагою
Оперативний штаб КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події