24 травня КПІ ім.Ігоря Сікорського відвідали голова  Солом'янської райдержадміністрації Ірина Чечотка та її заступник Олександр Смик. З гостями зустрілися ректор КПІ ім.Ігоря Сікорського академік НАН України  Михайло Згуровський, проректори  Вадим Кондратюк і Наталія Семінська та інші.

На зустрічі розглядалися питання, що стосуються благоустрою та упорядкування території КПІ, яка є складовою частиною території Солом'янського району. Зокрема, обговорювалися заходи з благоустрою та демонтажу малих архітектурних форм  на перехресті вулиць Борщагівської, Олекси Тихого, Академіка Янгеля, вирішення  питання щодо передачі вул. Політехнічної на баланс КПІ ім. Ігоря Сікорського, здійснення ремонту дорожнього покриття по вулиці Академіка Янгеля, налагодження взаємодії з "Київзеленбудом" у справі  санітарного обрізання омели, встановлення  меж прибирання в парковій зоні університету вздовж проспекту Перемоги та інше. Також мова йшла про навчання співробітників з питань цивільного захисту та необхідність ремонту бомбосховища.

За словами Вадима Кондратюка, за результатами зустрічі буде  підготовлено офіційне звернення адміністрації КПІ до Солом'янської РДА. Гості, своєю чергою, запевнили, що докладуть максимум зусиль для вирішення кожного  питання, яке буде порушено у зверненні, й досягнення певних домовленостей на рівні КМДА.

Очільники Солом'янської РДА також оглянули територію університету, ознайомилися з експозиціями Державного політехнічного музею України при КПІ ім. Ігоря Сікорського та його відділу авіації і космонавтики.

Дата події