10 вересня 2020 року проведено заключне засідання галузевої конкурсної комісії, створеної за Наказом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» від 14.04.2020 р. № 2/32 а. Комісія розглянула результати рецензування робіт претендентів на нагороди Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 125 «Кібербезпека».

Від 17 вишів — учасників конкурсу з 9 міст України було представлено 31 роботу. Загалом у конкурсі взяло участь 35 студентів – авторів робіт.

У межах Конкурсної комісії було створено 4 секції за напрямами: «Системи і технології кібербезпеки» (13 робіт), «Фізико-технічні аспекти кібербезпеки» (3 роботи), «Криптографічні методи кібербезпеки» (9 робіт), «Аналітичні методи кібербезпеки» (6 робіт). Рецензування експертами відбувалося на основі однакових вимог згідно з єдиною шкалою оцінювання.

За результатами рецензування галузева конкурсна комісія прийняла рішення щодо переможців проведеного конкурсу і нагородження дипломами його учасників.

Студенти, нагороджені дипломами І ступеня:
Ольга ШЕВЧУК – Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського;
Світлана ВАКАЛ – Сумський державний університет.

Студенти, нагороджені дипломами ІІ ступеня:
Дмитро МОСТЮК – Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Студенти, нагороджені дипломами ІІІ ступеня:
Антон КУДРЯВЦЕВ – Сумський державний університет;
Владіслав ПЛЕХАНОВ – Харківський національний університет внутрішніх справ;
Олексій ПРИЙМА – Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут;
Тетяна ЩЕРБАНЬ, Тетяна АЛЕКСАНДРЕНКО – Сумський державний університет.

Вітаємо наших переможців Ольгу ШЕВЧУК і Дмитра МОСТЮКА та їхніх наукових керівників – д-ра техн. наук доцента Антона ОЛЕКСІЙЧУКА і канд. техн. наук доцента Сергія КОНЮШКА.

Дата події