9 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського та Громадська організація «Українсько-Арабська Ділова Рада» (УАДР) підписали Меморандум про співпрацю.

Від імені університету документ підписав проректор з міжнародних зв’язків Сергій Сидоренко, від імені Громадської Організації «Українсько-Арабська Ділова Рада» – її президент Шейх Емад Абу Алруб.

Меморандум розроблено з метою розвитку й поглиблення співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського з закладами вищої освіти арабських країн за сприяння УАДР при вирішенні завдань підвищення ефективності навчальної та науково-дослідної роботи. Документом передбачено, що співробітництво базуватиметься на взаємовигідній партнерській діяльності сторін у науковій, дослідницькій та освітянській сферах. КПІ та УАДР будуть співпрацювати, приділяючи особливу увагу таким напрямам: сприяння в організації довгострокових проектів, у рамках яких спільно працюватимуть групи фахівців і студентів, обмін вченими, обмін і підготовка студентів за бакалаврськими і магістерськими програмами, організація освіти студентів українською та іншими мовами в різних формах, забезпечення загальних дослідницьких робіт і підготовка здобувачів у рамках роботи над магістерськими й кандидатськими дисертаціями, обмін досвідом, розробка й організація дистанційного навчання, організація стажування студентів тощо.

Перед підписанням відбулося обговорення напрямів і механізмів співпраці, участь у якому взяли керівник інформаційно-аналітичного департаменту УАДР Модхиш Ахмед, помічник президента УАДР Микола Дроботенко, директор Центру міжнародної освіти Володимир Коваль та інші.

Дата події