6 квітня 2019 року відбувся другий (очний) тур Всеукраїнської олімпіади з математики КПІ ім. Ігоря Сікорського для абітурієнтів. Для участі в олімпіаді зареєструвалося 520 осіб. За результатами першого (заочного) туру в другий було запрошено 350 абітурієнтів. В очному турі взяли участь 238 школярів не тільки з Києва та Київської області, але й з усіх інших регіонів України (за винятком АР Крим).

Така олімпіада проводилася втретє і вже стала доброю традицією, адже вона передує вступній кампанії. Олімпіада є не тільки важливим заходом КПІ ім. Ігоря Сікорського у професійно-орієнтаційній роботі з абітурієнтами, але й найважливішою подією для школярів, які хочуть навчатися в нашому університеті.  Як відомо, призерам очного туру олімпіади, які в 2019 році вступають до КПІ ім. Ігоря Сікорського, нараховують додаткові бали до сертифіката ЗНО з математики (перелік спеціальностей, для яких діє це положення, зазначено в Додатку 2 до Умов прийому до ЗВО в 2019 році).

Разом з викладачами кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей активну участь у проведенні очного туру брали студенти фізико-математичного факультету. Найактивніші з них отримали подяки від факультету.

Технічну підтримку в проведенні першого (заочного) туру олімпіади було надано Навчально-методичним комплексом "Інститут післядипломної освіти" КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Остаточні результати очного туру олімпіади було оприлюднено 27 квітня 2019 року на сайті кафедри http://matan.kpi.ua. 38 учасників набрали не менше 90% від максимуму, що дозволяє їм отримати додаткові бали до сертифіката ЗНО з математики.

Вітаємо переможців і бажаємо успіху в подальшій вступній кампанії.

О.Б. Пелехата,
 асистент каф.  математичного аналізу та теорії ймовірностей

[06.04.2019] Очний тур Всеукраїнської олімпіади з математики для абітурієнтів КПІ ім. Ігоря Сікорського 2019

Шановні учасники всеукраїнської олімпіади з математики для абітурієнтів КПІ ім.Ігоря Сікорського 2019! Завершився перший (заочний) тур Всеукраїнської олімпіади з математики КПІ ім. Ігоря Сікорського, на який зареєструвалося 524 абітурієнта. До участі в другому (очному) турі допущено 349 учасників першого туру (тих, хто у першому турі набрали не менше 75% балів від максимуму). Результати заочного туру оприлюднені за посиланням - http://matan.kpi.ua/uk/vstup2019-olimpiada-results1-final.html.

Запрошуємо переможців першого туру Олімпіади на очний тур, який відбудеться 06 квітня 2019 року у корпусі №7 КПІ ім. Ігоря Сікорського. Правила проведення другого туру та інші новини Олімпіади можна переглянути на офіційній сторінці Олімпіади: http://matan.kpi.ua/uk/vstup-olimpiada.html.

Переможцям другого туру (тим, хто отримає не менше 90% балів від максимуму у очному турі) нараховуються додаткові бали до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з математики при вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського.
Чекаємо всіх переможців заочного туру 6 квітня 2019 р. у КПІ ім. Ігоря Сікорського та бажаємо успішного виконання всіх завдань олімпіади!

Дата події