25 січня представники Інституту енергозбереження та енергоменеджменту КПІ ім.Ігоря Сікорського провели професійно орієнтовану зустріч з курсантами Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. 

Як поінформували в коледжі, за 95 років своєї діяльності він змінив кілька назв, пережив евакуацію, важкі часи застою та занепаду, об'єднання з ПТУ №14 та ліцеєм "Авіант", але ніколи не зміняв свого призначення – готувати кваліфікованих робітників за сучасними професіями, потрібними людям та Україні. Тут навчають не тільки майбутньої цивільної або військово-облікової професії та спеціальності,  тут пізнають головну науку – науку життя, вчаться спілкуватися і співчувати, аналізувати свої вчинки й робити правильні висновки.

Під час зустрічі присутніх ознайомили з історією та сьогоденням Київської політехніки, провели майстер-клас з використанням сучасного обладнання. Курсанти  активно долучилися до розмови, зокрема цікавилися умовами навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського та перспективами подальшого працевлаштування. На всі запитання вони отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, як і завжди, підтримує професійну освіту в Україні та сприяє інтеграції сучасних електротехнічних технологій у навчальний процес.

 Інф. ІЕЕ

Дата події