21 листопада в День Гідності та Свободи студенти, викладачі та співробітники Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» вшанували пам’ять героїв Майдану та АТО на сході України і згадали трагічні події останніх п’яти років.

Після закінчення занять вони поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної сотні біля Храму Святителя Миколи Чудотворця і вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в боях на Сході України. Серед тисяч героїв, які поклали голову за Вітчизну, студент заочного відділення факультету соціології і права Юрій Поправка, студент заочного відділення факультету інформатики та обчислювальної техніки Сергій Бондарев і випускник Військового інституту Максим Шаповал, науковий співробітник факультету електроніки Андрій Єременко, студент Механіко-машинобудівного інституту Юрій Артюх, студент зварювального факультету Вадим Жеребило, випускник Механіко-машинобудівного інституту Володимир Кочетков-Сукач, студент факультету соціології і права Владислав Дюсов, студент факультету біотехнології та біотехніки Олександр Кондратюк, співробітник господарського відділу Михайло Федоренко, співробітник КПІ Ігор Павлов, випускники КПІ Ігор Шевченко, Олександр Петрищук, Павло Мазуренко.

У церемонії взяли участь ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський, проректор з навчально-виховної роботи Петро Киричок, голова громадської організації “Ветеран КПІ” Юрій Нестеренко та ін.

Керівництво і студенти факультету інформатики та обчислювальної техніки в корпусі №18, та факультету соціології і права в корпусі №19 також поклали квіти до розміщених у цих корпусах меморіальних дощок Героям України Сергію Бондареву та Юрію Поправку.

Дата події