У штаб-квартирі Вищої технічної організації в м. Варшава 28 лютого 2018 року було урочисто вручено сертифікати про присвоєння престижного звання "Золотий інженер".

Сертифікат "Почесний золотий інженер 2018 року" було вручено президенту освітянського фонду "Perspektywy", Почесному доктору КПІ ім. Ігоря Сікорського Вальдемару Сівінському.

– Інженери – авангард прогресу, без них не буде сучасної економіки, – сказав під час церемонії п. Анджей Дера, міністр Канцелярії президента Республіки Польща.

А пані Єва Манькевич-Кунди, президент Головної ради NOT (Польського інженерного товариства), сказала: "Ми повинні подякувати нашим лауреатам. Вони роблять фантастичну роботу в усіх глузях техніки".

– Я зворушений, отримавши таку високу відзнаку від польського інженерного товариства, – говорить Вальдемар Сівінській, – Це означає, що мене оцінили як за мої особисті журналістські, управлінські і рейтингові досягнення, так і за різноманітні заходи фонду "Perspektywy", що спрямовані на підвищення якості освіти у сфері точних і технічних досліджень у Польщі. Вельми дякую всім співробітникам, партнерам і друзям фонду "Perspektywy".

Інф. Українсько-Польського центру

Дата події