10 лютого 2018 року у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» пройшов День відкритих дверей. Кілька сотень відвідувачів прийшли до університету для того, щоб ознайомитися з його інститутами і факультетами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії. У коридорах університетського корпусу №1 навчальні підрозділи розгорнули свої інформаційні стенди. Відвідувачі мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. Роздавалися і відповідні друковані матеріали.

У Великій фізичній аудиторії перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками виступив перший проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Юрій Якименко. Він поінформував про загальні питання щодо вступу до КПІ ім. Ігоря Сікорського, надав інформацію про університет і про ті великі можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.

Докладніше про цьогорічні умови вступу розповіли заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Радміла Сегол і заступник голови Приймальної комісії Валерій Можаровський. І, як і завжди на таких заходах, вони відповіли на численні запитання гостей.

У рамках Дня відкритих дверей старшокласники, які пройшли тестування за профорієнтаційною методикою «Магеллано-Університет» на державному сайті «Моя кар’єра», взяли участь у заході, на якому були розшифровані основні складові профорієнтаційного тесту: субтести, шкали та їх взаємозв’язок. Керівник напряму профдіагностики Київського молодіжного центру Микола Нестеренко висвітлив загальні питання, які стосувалися проходження самого тесту, його складових та висновків, і надав відповідні рекомендації.

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася безпосередньо на факультетах, кафедрах і в лабораторіях університету. Слід зазначити, що цього ж дня в студентському просторі «Belka», який розміщений в Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І.Денисенка, відбулася Школа абітурієнта.

День відкритих дверей КПІ ім.Ігоря Сікорського

[10.02.2018 | 9.00-18.00] День відкритих дверей КПІ ім.Ігоря Сікорського

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує на «День відкритих дверей» 10 лютого 2018 року з 9.00 до 18.00.

Місце проведення – Велика фізична аудиторія, корп.1 (проспект Перемоги, 37), студентський простір «Belka» (НТБ ім. Г.І. Денисенка), навчальні підрозділи

В програмі заходу:

09.00 Реєстрація учасників, (корп.1, 1-й поверх)
09.00 – 10.00 Інформація про навчальні підрозділи університету (корп.1, 1-й поверх)
10.00 – 11.00 Загальні збори у Великій фізичній аудиторії:
- інформація щодо Правил прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського у 2018 році,
- інформація про Всеукраїнські олімпіади для абітурієнтів КПІ ім. Ігоря Сікорського
11.00 – 13.00 «Дні відкритих дверей» факультетів/інститутів.
Більш детальну інформацію дивіться на сайтах кафедр та факультетів КПІ ім.Ігоря Сікорського
13.00 – 18.00 Школа абітурієнта (студентський простір «Belka», НТБ ім. Г.І. Денисенка)
14.00 – 15.00 Групова інтерпретація результатів профорієнтаційного тесту* (корп.1, Велика фізична аудиторія)
Попереднє проходження тесту та реєстрація на захід обов’язкова

Запрошуємо до найкращого технічного університету України!

Увага! Попередня реєстрація

*

Групова інтерпретація результатів профорієнтаційного тесту

(попереднє проходження тесту та реєстрація на захід обов’язкова)

Старшокласники, які пройшли тестування за профорієнтаційною методикою «Магеллано-Університет» на державному сайті «Моя кар’єра» (http://mycareer.org.ua/), запрошуються на захід, на якому будуть розшифровані основні складові профорієнтаційного тесту: субтести, шкали та їх взаємозв’язок між собою. Для цього потрібно прийти разом з батьками на захід та взяти з собою результати тестування, а також заздалегідь підготувати питання.

Звертаємо вашу увагу, що захід буде проходити в форматі групової інтерпретації результатів стандартизованого типового звіту тесту на прикладі випадкового вибору, тому індивідуальні питання не можуть бути висвітлені, а тільки загальні питання, які стосуватимуться самого тесту, його проходження, його складових (субтестів, шкал, значень) та висновків.

Ведучий: Нестеренко Микола Васильович – керівник напрямку профдіагностики Київського молодіжного центру; навчаючий тренер методиці «Магеллано-Університет».

Дата події