Уміти плавати повинен кожний

Викладачі кафедри фізичного виховання КПІ ім. Ігоря Сікорського докладають чимало зусиль для всебічного розвитку студентів і викладачів. Однією зі складових фізичного розвитку людини є вміння плавати.

Семінар "Техніка в'язання та практичне застосування туристичних вузлів"

Практичний семінар для викладачів кафедри фізичного виховання на тему "Техніка в'язання та практичне застосування туристичних вузлів" пройшов 17 січня в залі спортивного туризму спорткомплексу КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Хорова капела на різдвяному фестивалі

13 та 14 січня 2018 р. Народна академічна хорова капела КПІ ім. Ігоря Сікорського взяла участь у IX різдвяному фестивалі "Коляда на Майзлях", який проходив в Івано-Франківську у храмі Царя Христа монастиря оо. Василіян і зібрав колективи з усієї України, а також Литви, Румунії та Польщі.

На ІФФ створили унікальні надтверді матеріали

На кафедрі високотемпературних матеріалів та порошкової металургії старший викладач к.т.н. Ірина Юріївна Троснікова та старший науковий співробітник, к.т.н. Євген Васильович Солодкий на основі карбіду вольфраму, субоксиду бору та боридів молібдену створили нові надтверді керамічні матеріали для роботи в екстремальних умовах.

На засіданні Вченої ради: 12.02.2018

Першим питанням порядку денного була звітна доповідь проректора М.Ю.Ільченка на тему "Наука та інновації у 2017 році: з конкретними діями та надіями на кращі зміни".

Зіркові виступи самодіяльних колективів КПІ

Колективи художньої самодіяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського не лише тішать своїми виступами місцевих глядачів, а й беруть участь у конкурсах та фестивалях в Україні і за кордоном та традиційно повертаються з нагородами.