6 листопада 2017 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету.  

Розпочалося воно привітанням ювілярів: завідувача кафедри геобудівництва та гірничих технологій д.т.н., професора В.Г.Кравця та завідувача кафедри наукових, аналітичних та екологічних приладів і систем д.т.н., професора В.А. Порєва.

Після цього відбулося вручення диплома "Заслужений працівник КПІ ім. Ігоря Сікорського" Артему Йосиповичу Савицькому.

Наступним було розглянуто питання про підсумки проведення конкурсу "Sikorsky Challenge" у 2017 році. Доповідав проректор О.М. Новіков. Він розповів про етапи підготовки фестивалю, назвав учасників конкурсів і навів їх статистику: на конкурс стартапів було представлено 213 проектів, "Intel-Техно Україна" – 270 проектів та "Майбутнє України" – 62 проекти. Також Олексій Миколайович назвав представників-спікерів Інноваційного форуму, дискусійних панелей та спікерів "Освітньої академії Intel-Техно". Після цього було перелічено переможців конкурсу стартапів та окреслено перспективи розвитку мережі стартап-шкіл та регіональних конкурсів науково-технічної творчості школярів. Доповідач звернув увагу присутніх  на те, що нині важливим завданням є залучення більшої кількості вітчизняних та зарубіжних інвесторів до участі в конкурсі.

Насамкінець обговорювалися конкурсні питання й поточні справи. Зокрема, учасники засідання розглянули питання щодо заснування міжнародного електронного наукового видання журналу "Innovative Biosystems & Bioengineering" та питання відкриття підготовки фахівців за спеціалізацією "Управління у сфері оборонно-промислового комплексу" в межах спеціальності "Публічне управління та адміністрування" на кафедрі теорії і практики управління ФСП.

Дата події