4 вересня 2017 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету. 

Розпочалося воно церемонією вручення диплома "Почесний доктор КПІ ім. Ігоря Сікорського", мантії та пам'ятного знака президенту Конференції ректорів академічних шкіл Республіки Польща, ректору Варшавської політехніки професору Яну Шмідту. На завершення професор Шмідт прочитав номінаційну лекцію з питань реформування системи науки та вищої освіти Польщі

Далі відбулося привітання ювілярів, які відзначили свої дні народження влітку: в.о. завідувача кафедри інформаційно-вимірювальної техніки к.т.н., доцента Н.А.Яремчук, завідувача кафедри економіки і підприємництва к.е.н., професора П.В.Круша, завідувача кафедри загальної фізики та фізики твердого тіла д.ф.-м.н., професора В.М.Горшкова, завідувача кафедри приладобудування д.т.н., професора М.Д.Гераїмчука, в.о. завідувача кафедри теоретичної механіки к.т.н., доцента В.М.Федорова, в.о. завідувача кафедри кібернетики хіміко-технологічних процесів к.т.н., доцента Т.В.Бойко, в.о. завідувача кафедри теорії та практики управління д.н. з держ.управл., професора С.А. Чукут та завідувача кафедри соціології д.соц.н., професора П.В.  Кутуєва.

Після цього відбулося вручення нагород та відзнак: Почесної грамоти Верховної Ради України Н.Д. Панкратовій, Почесної грамоти Кабінету Міністрів України О.Ф Луговському, Грамоти Міністерства освіти і науки України С.А. Найді та диплома "Заслужений винахідник КПІ ім. Ігоря Сікорського" Л.О.Уривському.

Наступним було розглянуто питання про підсумки прийому студентів до університету у 2017 р. Доповідав перший проректор Ю.І. Якименко. Він визначив динаміку прийому студентів за останні 6 років, оголосив підсумки зарахування на 1-й та 5-й курси та надав загальну характеристику прийому у 2017 році.

Насамкінець було розглянуто конкурсні питання й поточні справи, зокрема питання про створення міжфакультетської навчально-наукової лабораторії лазерної медицини, ухвалено стипендіатів ДП "НАЕК "Енергоатом" та рекомендовано до друку монографії та видання.

А.А. Мельниченко, вчений секретар КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події