Турклуб КПІ "Глобус" об'єднує непосидючих та завзятих. Вони мандрують туристськими стежками й бездоріжжям, деруться в гори, сідлають ровери, ходять у лижні походи. Майстерності й волі до перемоги навчаються у старших колег. А своє вміння демонструють на численних чемпіонатах і змаганнях, звідки не повертаються без перемог.  

4–5 квітня пройшов чемпіонат м. Києва з техніки пішохідного туризму. В ньому взяли участь 132 особи (22 команди) із різних клубів. Вони демонстрували неймовірну вправність та акробатику на "мотузкових" переправах, спусках-підйомах, транспортуванні "потерпілих" тощо. З неабияким завзяттям гасали ярами та схилами на етапі "орієнтування на місцевості", долали смугу перешкод. Наш університет представляли сім команд. Три з них увійшли до переможного заліку, отримали дипломи, медалі та кубок.

Команда "Протуберанці" (молодші) виграла Кубок Києва у 3-му класі, з I місцем на крос-поході і II місцем на смузі перешкод. Команда "Протуберанці" (старші) завоювала II місце на крос-поході 4-го класу. Команда "Момент істини" зайняла II місце на крос-поході і III місце в загальному заліку.

Вітаємо команди турклубу КПІ "Глобус" із призовими місцями!

Докладніше про турклуб КПІ "Глобус" див. http://www.tkg.org.ua/

Інф. турклубу КПІ "Глобус"

Дата події