Вітаємо із Всесвітнім днем охорони праці!

28 квітня Україна разом з усім світом відзначає День охорони праці. Всесвітній день охорони праці, що відзначається в Україні вже десять років, привертає увагу громадськості до проблем охорони праці та сприяє підвищенню рівня безпеки.

Підсумки математичної олімпіади 2015

25 березня в НТУУ "КПІ" відбулася 28-ма відкрита студентська олімпіада з математики. Цей захід щорічно проводить колектив кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей у рамках першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з математики для студентів вищих навчальних закладів.

Лук'янчиков Євген Дмитрович: Юрист. Теоретик і практик

Серед переможців університетського конкурсу "Викладач-дослідник 2014" названо і доктора юридичних наук, професора ФСП Євгена Дмитровича Лук'янчикова. Це той нечастий випадок у КПІ, коли визнання отримав представник гуманітарного факультету. Тим цікавіше познайомитися з ним.

Іменні стипендіати ТЕФ 2015

Кращих студентів, п'ятикурсників теплоенергетичного факультету Георгія Євлаховича та Анастасію Серховець у цьому семестрі відзначено іменною стипендією ім. І.В. Курчатова. Георгій та Анастасія навчаються за спеціальністю "Атомна енергетика" на кафедрі АЕС і ІТФ.

Українсько-болгарська монографія "Наноелектроніка": перші відгуки

До НДЧ почали надходити відгуки провідних науковців України на опубліковані та апробовані в науково-навчальній практиці посібники, підручники, монографії, висунуті радами факультетів на здобуття щорічної премії НТУУ "КПІ" в конкурсі на кращий підручник, навчальний посібник, монографію. &nbsp

Ризикував заради нас

Щороку 26 квітня, у день національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукуються в наших серцях болем, співчуттям і милосердям. В  Україні радіоактивна хмара накрила 12 з 25 областей – 2293 населених пункти.

НТУУ "КПІ" на міжнародній виставці "Металообробка. Інструмент. Пластмаса – 2015"

З 31 березня по 2 квітня у Києві, на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) відбулася VII Міжнародна спеціалізована виставка "Металообробка. Інструмент. Пластмаса – 2015".

Нову технологію спалювання презентували у Польщі

На початку березня за сприяння Українсько-Польського центру НТУУ "КПІ" делегація українських фахівців з теплоенергетики, очолювана доцентом кафедри теплоенергетичного обладнання теплових та атомних електричних станцій теплоенергетичного факультету Михайлом Абдуліним,  відвідала Сілезьку полі