Змагання з волейболу за програмою Спартакіади НТУУ "КПІ" відбулися у спорткомплексі нашого університету. Лаври переможців і овації публіки дісталися волейболістам ІЕЕ. Цей успіх для "чорно-зелених" став не першим в їхній історії.

Три команди-фіналісти набрали однакову кількість очок, і переможця визначали за співвідношенням виграних та програних партій. Вирішальними були всі поєдинки фіналу, тож він вийшов напруженим, емоційним, цікавим… Друге призове місце отримав РТФ. Не маючи у своєму складі жодного учасника збірної команди університету, що багатьом іншим командам давало чималі привілеї, вони продемонстрували волю до перемоги та високий рівень гри. Третє місце здобула збірна команда ФЕА. Волейболісти цієї команди могли б зайняти і вище призове місце, оскільки багато членів команди професійно займаються волейболом. Швидше за все, їм завадила незібраність і самовпевненість. Четверте місце посіла команда ХТФ.

Уперше серед волейболістів було визначено найкращого і найрезультативнішого гравця, що стало приємною несподіванкою для учасників змагань. Цілком закономірно звання кращого гравця змагань отримав студент ІЕЕ  Богдан Шмаров. Досить перспективний волейболіст, один з гравців збірної НТУУ "КПІ" продемонстрував у грі усі свої навички та вміння, що підтвердило його професіоналізм і прагнення до вдосконалення. Хочу відзначити прорив першокурсника Філіпа Хмелева з ХТФ. Прекрасна гра, як на любителя, надалі може відкрити перед ним великі перспективи.

Незабаром чекаємо наступних міжфакультетських ігор, щоб насолоджуватися грою і відкривати нові спортивні таланти!

С.А. Абрамов, ст. викладач кафедри фізичного виховання ФБМІ