Змагання з аеробної гімнастики на першість факультетів за програмою Спартакіади НТУУ "КПІ" відбулися в залі аеробіки та фітнесу ЦФВС 15 квітня. У них взяли участь 105 осіб (27 команд) з ВПІ, ФБМІ, ІПСА, ІЕЕ, ФСП, ІХФ, ФМФ, ХТФ, ФЛ, ПБФ, ФММ, ФТІ, ФІОТ, ФПМ. 

На початку змагань пройшов парад команд. Зі вступним словом та привітанням виступили головний суддя змагань, відповідальна за навчальне відділення аеробіки С.Є.Толмачова та завідувач кафедри фізичного виховання ФБМІ доц. Г.Л.Бойко. Суддівська колегія у складі викладачів кафедр фізичного виховання та спортивного вдосконалення Т.В.Пасічної, А.М.Смовженко, В.І.Шишацької, А.Ю.Чеховської, Т.Г.Козлової, під керівництвом С.Є.Толмачової та головного секретаря змагань Н.В.Іванюти оцінювала виступи студенток за такими критеріями: техніка виконання аеробного комплексу, артистичність виконання, складність обов'язкових елементів груп "A", "B", "C".

Змагання проходили у два тури: відбірковий та фінальний. Після відбіркового туру визначили шість найсильніших команд: ВПІ-5, ПБФ, ФБМІ-1, ІПСА-2, ФТІ, ІПСА-1. Саме серед них у другому турі точилася запекла боротьба за призові місця.

Після фінального виступу визначилися переможці змагань. І місце посіли студентки ВПІ – М.Вінніченко, Ю.Голотенко, А.Шинкевич. На ІІ місці команда факультету ФБМІ: М.Онищенко, Л.Загорська, О.Васенко. ІІІ місце посіла команда ІПСА: С.Бакун, К.Коломієць, Л.Хоцянівська, А.Піпко, А.Зелікман. Команди-переможці були нагороджені дипломами, кубками та медалями. Представник спонсора – менеджер по зв'язках з громадськістю Інна Новік вручила членам команди ВПІ безкоштовні місячні сертифікати на відвідування фітнес-клубу "Спорт UP".

Змагання проходили в дружній святковій атмосфері, учасники показали високий рівень виконання аеробних вправ та елементів складності.

Кожна команда мала власний стиль завдяки вибору спортивної форми та оригінального музичного супроводу.

Інф. ФБМІ

Дата події