22–23 квітня 2013 року на кафедрі нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки фізико-математичного факультету НТУУ "КПІ" відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених "Прикладна геометрія, дизайн та об'єкти інтелектуальної власності".

У роботі конференції взяли участь студенти ІХФ, ММІ, ПБФ, ТЕФ Київської політехніки, а також представники Донбаської національної академії будівництва і архітектури (м. Макіївка), Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Таврійського державного агротехнологічного університету (м. Мелітополь) та студенти з Російського університету дружби народів (м. Москва), із Сербії  та докторант з Анголи.

"Я вперше в Києві. Це дуже красиве місто! У захваті від вашого університету: алея вчених, сходи пізнання – все супер! Вражає творча наукова атмосфера конференції", – це слова студентки Тици Любиці з Сербії (на фото).

Варто зазначити, що ця конференція викликала значний інтерес студентів-учасників, адже у виданому збірнику матеріалів вийшли друком їхні перші наукові публікації.

Бажаємо викладачам кафедри та студентам нових творчих і наукових здобутків!

Оргкомітет конференції

Дата події