Все починається з малого… Кожна, навіть незначна, відзнака студента дає йому неймовірний поштовх продовжувати плідно працювати, бути активним, продукує в ньому ті якості, які будуть для нього корисними в житті за межами університету.

Ми маємо нагоду познайомити читачів зі своїми новими перемогами:

Анна Погребняк – аспірантка, неодноразово була відзначена як активістка не тільки кафедри, але й факультету, за що в 2011 році була нагороджена стипендією ректора. Це далеко не перша перемога Анни, за період навчання в її арсеналі нараховується ще одна стипендія ректора, мецената Д.Й.Андрієвського та Київського міського голови, подяка ректора НТУУ "КПІ" та подяка за успіхи в науковій діяльності ФММ.

Андрій Тарасенко – студент групи УЕ-71, якому за період навчання вдалося реалізувати себе не тільки в навчанні та науці, але й у спорті. У 2012 році Андрія було нагороджено іменною стипендією Президента України.

Маргарита Климак – студентка групи УЕ-81, активна, розумна, успішна, у 2012 році мала можливість отримувати іменні стипендії Президента України та депутата Д.Й.Андрієвського. Після закінчення 4-го курсу студентка вступила до престижного закордонного вишу – Університету Данді, Шотландія.

Ігор Жадан – студент групи УЕ-81, за період навчання позиціонував себе як активіст кафедри
та факультету. Ігор був нагороджений стипендіями Д.Й.Андрієвського та Президента України. Після бакалаврату студент продовжив навчання в Нью-Йорку, Університеті Баффоло, США.

Юлія Рудковська – студентка групи УЕ-81м, за весь період навчання проявила себе як відповідальна та вміла студентка, за що у 2012 році нагороджена іменними стипендіями ректора та депутата Д.Й.Андрієвського.

Юлія Хваль – студентка групи УЕ-81м, за успіхи в навчанні та наукові здобутки в 2011 році була нагороджена стипендією депутата Д.Й.Андрієвського та Президента України. Студентка відстоювала честь кафедри на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Інвестування" та неодноразово була представницею на різноманітних конференціях.

Іванна Свистун – студентка групи УЕ-81м, бере активну участь у житті кафедри та факультету. За громадську активність, здобутки в навчанні та науковій роботі Іванна в 2011 році відзначена стипендією ректора, в І семестрі 2012/2013 н.р. – стипендією Київського міського голови та в ІІ семестрі стипендіями мецената Д.Й.Андрієвського та Президента України.

Олександра Моргун (Чуняк) – студентка групи УЕ-81м, у 2011 році посіла 2-ге місце в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Інвестування". Олександра має високий рівень знань та бажання представляти ними свою кафедру.

Цезарій Жидецький – студент групи УЕ-81м, паралельно з навчанням в НТУУ "КПІ" за спеціальністю "Економіка підприємства" навчається в Рурському університеті Бохума, Німеччина.

Максим Видута – студент групи УЕ-81с, навчається в Міжнародній вищій школі логістики та транспорту в м. Вроцлав, Польща, продовжуючи навчання в НТУУ "КПІ".

Завдяки своїм здобуткам у 2011 році, студенти групи УЕ-81 спільними зусиллями, знаннями та активністю стали переможцями університетського конкурсу на кращу академічну групу 4-го курсу 2011/2012 навчального року та отримали подяку від ректора НТУУ "КПІ" М.З.Згуровського.

Кожна наша перемога – результат роботи, старань, умінь наших викладачів. Саме вони підтримують нас, допомагають вирішити не тільки попредметні, але й життєві проблеми, дають нам чудовий приклад для наслідування. Тому від кожного студента кафедри економіки і підприємництва хочеться висловити подяку всім викладачам, які так щедро діляться з нами своїми знаннями, досвідом, частинкою душі!

За інф. кафедри економіки і підприємництва