10 квітня 2012 року в залі засідань Вченої ради НТУУ "КПІ" працівники охорони праці спільно з профкомом університету провели цільовий інструктаж керівників та співробітників підрозділів першого корпусу. Мета зустрічі – підвищення особистої безпеки та збереження життя і здоров'я, зменшення травматизму у виробничій та невиробничій сферах.

Присутні ознайомилися зі змінами на законодавчому рівні у правилах охорони праці та їх дотриманням у практичній діяльності, результатами аналізу травматизму у виробничій та невиробничій сферах за підсумками минулого року та першого кварталу 2012 року. Учасники інструктажу отримали вичерпні відповіді на запитання, які стосувалися порядку денного наради.

З початку року такі наради пройшли в 19 підрозділах університету. У них взяли участь близько 800 осіб викладацького, інженерно-технічного та допоміжного складу.

Проведення інструктажу в структурних підрозділах службою охорони праці планується й надалі. Це передбачено розпорядженням ректора НТУУ "КПІ" М.З. Згуровського від 23.01.2012 року.

Інформація служби охорони праці НТУУ "КПІ"

Дата події